Automatiserat solskydd

Som Somfy Expert har vi bred kunskap inom att automatisera solskydd och avskärmningar. 


Idag kan vi styra de flesta av våra produkter både på insidan och utsidan av glaset.

Tanken är att ha bästa komfort och ett optimalt användande och samtidigt slippa bekymmer med vind m m.

Välkommen att kontakta oss somfy

Ditt hem, din livsstil.

Vi vill alla leva i ett hem som passar vår livsstil, våra behov och våra drömmar. Somfy kan ge ditt hem den extra komforten och bekvämligheten. Upptäck vad hemautomation från Somfy kan göra för dig! Ett praktiskt, motoriserat system!

Börja genom att kontakta oss! somfy somfy somfy

Som Somfy Expert har vi bred kunskap inom att automatisera solskydd och avskärmningar. Idag kan vi styra de flesta av våra produkter både på insidan och utsidan av glaset.

Tanken är att ha bästa komfort och ett optimalt användande och samtidigt slippa bekymmer med vind m m.

Att styra t ex markiser eller screens med sol- och vindautomatik förlänger produkternas livslängd och förhöjer fastighetens värde. Gardiner på insidan styrs ofta via sol och temperatur vilket är perfekt med tanke på energiförbrukning och kan användas året runt.

Somfys automatiker passar alla typer av hus och fastigheter och kan spara mycket energi, och skapa bättre ljus och miljöförutsättningar för folk att trivas i. Ju fortare man börjar planera desto bättre kan slutresultatet bli.Styrningarna kan innehålla de flesta tänkbara scenario, för att kontrollera värme, ljus, brandlarm, frost, regn, snö, tid och årstider.Somfy gör livet enkelt, ger dig ett innovativt hem och frihet att spendera din tid så som du själv vill. Hemautomation från Somfy förändrar livet…

Välkommen att kontakta oss!