SOLSKYDD UTOMHUS - MARKISER

TERRASSMARKISER

Med en terrassmarkis blir din uteplats ett ombonat uterum med behagligt ljus. Njut av svala sköna dagar och sena kvällar utan dagg! Vävarna och markisen kan anpassas efter just ditt hus med både randiga och enfärgade alternativ. Markiser skuggar terrassen och kan även fungera som avskärmning för underliggande fönsterpartier.

FÖNSTERMARKISER

Med en terrassmarkis blir din uteplats ett ombonat uterum med behagligt ljus. Njut av svala sköna dagar och sena kvällar utan dagg! Vävarna och markisen kan anpassas efter just ditt hus med både randiga och enfärgade alternativ. Markiser skuggar terrassen och kan även fungera som avskärmning för underliggande fönsterpartier.Med våra smarta fönstermarkiser kan du få en behaglig teperatur i ditt hem samtidigt som du sparar dyrbar energi. Markiserna stänger ute både värme och kyla så funktionaliteten är lika stor året om. Markiserna skyddar även din inredning från solens blekande strålar.

SCREENMARKISER

Screenmarkisen är ett utmärkt val för miljöer där man vill reducera det inströmmande solljuset, utan att förlora möjlighet att se ut. Ibland har du behov av att skydda dig både mot insyn, värme och ljus. Väven är delvis transparant så man ser ut genom den på dagen men den hindrar trots det solvärmen lika effektivt som en markis.

AUTOMATIK

Som Somfy Expert har vi bred kunskap inom att automatisera solskydd och avskärmningar. Idag kan vi styra de flesta av våra produkter både på insidan och utsidan av glaset.

Tanken är att ha bästa komfort och ett optimalt användande och samtidigt slippa bekymmer med vind m m.

Markiser & solskydd för utemiljö

Skapa en drömuteplats - ombonat eller färgglatt, allt efter din smak.
Jo Markis AB hjälper dig att skapa behagliga utemiljöer för avkoppling, med effektivt solskydd.

Förverkliga drömmen om solskydd!

Oberoende av i vilket vädersträck din uteplats ligger eller vilken typ av fönster som du har i din bostad finns det snygga och funktionella lösningar. Fönstermarkiser ger ditt hem en jämn och behaglig temperatur inomhus, både vinter och sommartid.

Även dina möbler och textilier skyddas mot stark solsken. Spara energi med rätt val av markiser och solskydd. Vi hjälper dig att välja markisväv som harmoniserar eller framhäver färg och arkitektur på din bostad.

kontakta oss för gratis hembesök

HÄMTA HEM INSPIRATION & INFORMATION NEDAN!