Räkna med ett genuint intresse och hjälp
med ett utomordentligt proffsigt och personlig bemötande!

Förverkliga dina idéer tillsammans med oss på JO Markis AB. 
Vi har över 25 års erfarenhet tillsammans!

Vi värderar god design, funktionella miljöer och hög kompetens precis som du. Välkommen!

Jörgen

Jörgen "JO" Derengowski

Stort utbud av solskydd av högsta kvalité

JO Markis AB har mångårig erfarenhet av solskydd i alla former. Vi samarbetar med landets ledande leverantörer, tillsammans utvecklar du och JO Markis AB dina tankar och idéer till verklighet. Vi har allt inom solskydd.

I de gamla lokalerna har Jo-Markis AB byggt en ny fräsch butik för inspiration och för att ni som kunder lättare ska kunna föreställa er hur det slutliga resultatet kan komma att se ut. Jo-Markis AB har ett brett sortiment som ger deras kunder nya möjligheter till valfrihet och flexibilitet.

Förverkliga dina idéer tillsammans med JO Markis AB. Företaget värderar god design, funktionella miljöer och kompetens. "Vi på JO Markis AB har mångårig erfarenhet av solskydd i alla former. Vi finns till för dig som värderar god design, funktionella miljöer och kompetens."

Valet av utförande, färg och design på markisen avgörs förstås av tycke och smak men också av till exempel var du vill att markisen ska sitta. Ska den användas för ett företag som vill ha mer exponering, avgörs stilen också av företagets profil och målgrupp. Färgvalet kan handla om hur du vill att den ska smälta in i sin omgivning,

Hör av dig till oss när du vill köpa markiser och solskydd. Vi hjälper dig vid val, köp och installation. Hur bekvämt och enkelt som helst.

Vår välfyllda butik i Trönninge Varberg, har det mesta ni behöver för era fönster. Hos oss hittar ni gardiner, stänger, markiser, rullgardiner, persienner, plisséer, lamellgardiner, presenter och mycket mer som ger det lilla extra till ert hem. Vi hittar de bästa lösningarna för både hem och kontor. Både med gardiner, skenor och solskydd. 


Boka gärna in ett besök av oss, så kan vi se vad som blir bästa lösningen för just era fönster. 

Vi gör allt, från idéer till monterat och klart. 

Vi hjälper er att finna det bästa efter era önskningar och behov.