SOLSKYDD INOMHUS - PERSIENNER & RULLGARDINER

PERSIENNER

Våra persienner är måttanpassade och har lång livslängd. Persiennen kan användas till mindre och större fönsterpartier och monteras mellanglas, på glasytan, fönsterbågen, karm eller ute på väggen. Levereras som standard med hisslina, men kan även motoriseras och då även förses med solautomatik vilket rekommenderas. Bland lamellerna hittar ni enfärgade och mönstrade färger, för ljusreglering, insynsskydd, fördunkling, värmeavisning, och isolering.

RULLGARDINER

Det finns i tre olika grundutförande och med olika styrningsalternativ. Rullgardinen används som gardin, men skapar samtidigt rätt ljusbalans i ditt hem. Textilerna finns från tunna transparenta till fördunklande, men även med högreflekterande baksida för bättre värme och ljusreducering. Urvalet av färger och mönster är stort och ger många möjligheter till snygga och spännande inredningslösningar. Fjärrstyrda gardiner är ett alternativ som blir allt vanligare då möjligheten finns att styra hela fasader med en knapptryckning, och kan som tillval monteras med monteringslist eller i kassett för att skydda väven.

PLISSÉGARDINER

Gardinen kan användas till mindre och större fönsterpartier och monteras på glasytan, fönsterbågen, karm eller ute på väggen. Med ramsystemen kan man dra gardinen nerifrån upp eller uppifrån ner, i samma gardin vilket är otroligt smart. Bland vävarna hittar ni vävar för ljusreglering, insynsskydd, fördunkling, mörkläggning, värmeavisning, och isolering. Dessa duettegardiner är till skillnad från plisségardiner med dubbel väv. Designen är den samma för båda systemen men den dubbla väven isolerar betydlig bättre mot både värme och kyla. Finns i både transparent utförande och med mörkläggningsväv.

LAMELLGARDINER

I dagens stora fönsterpartier är lamellgardinen ett naturligt val för att reglera ljusinsläpp och insynsskydd. Genom att vinkla lamellerna bestämmer du själv hur mycket du vill skärma av och därigenom få ljuset att falla behagligt in i rummet. Gardinen används till mindre och större fönsterpartier och löper lätt i skensystemet. Levereras som standard med draglina men kan även motoriseras och då även förses med solautomatik vilket är optimalt. Vi har ett av marknadens bredaste program vad det gäller vävar, som kan kombineras på otroligt många sätt. Att ha inslagsfärger kan förändra ett helt rum och samtidigt ge den extra lilla färgen som man ibland vill ha. Valmöjligheten är stor vad det gäller modeller och utföranden, finns tex även till lutande fönster.

Rullgardiner & persienner för innemiljöer

Jo Markis AB har noga valt ut de bästa leverantörerna av solskydd och kringutrustning.

SOLSKYDD FÖR INNEMILJÖER

Jo-Markis AB har noga valt ut de bästa leverantörerna av solskydd och kringutrustning.

Vi har kvalitétsprodukter inom persienner, plisségardiner, lamellgardiner och rullgardiner, och leverantörer som erbjuder otroligt fina och bra lösningar för insidan. Om du önskar en motor för att driva ditt solskydd beställer de den från Somfy. De har styrsystem för bland annat rulljalusier, markiser, fasadpersienner, invändiga solskydd och gardiner. Sandatex gör hållbara och vackra vävar till markiser, plisséer och lameller.

Du kan läsa mer om Jo-Markis AB leverantörers produkter på deras respektive hemsida. Du hittar deras sidor här.

Estetik och funktionalitet

Med snygga gardiner och funktionella solskydd kan du förändra ett helt hem, både estetiskt och funktionellt. Tänk efter vilka behov du har och hur du vill det ska se ut, så sköter Jo-Markis AB resten. De har allt inom mörkläggning, insynsskydd och solskydd. Allt skräddarsys och anpassas efter dig och dina önskemål.

Svårt att välja?
Ring 0340-62 10 40 så kommer vi hem till er och berättar om de olika lösningarna.